sp_sfeerfoto_900x900 (1).png

PLINTEN EN SFEERLIJSTEN

maken uw interieur compleet

De wanden en de vloer zijn de basis van uw interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geeft u uw interieur de final touch. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren makkelijk worden weggewerkt achter de plinten. Het ruime assortiment van Sfeerplinten biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.

Sfeerplinten & deuromlijsting

De wanden en de vloer zijn de basis van uw interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. met de juiste sfeerplint geeft u uw interieur de final touch, passend bij iedere woonstijl.

Denkt u, naast uw keuze voor een vloer en plinten, ook eens aan de afwerking van uw deurposten. maak de sfeer in uw interieur compleet met onze bijpassende deuromlijstingen. 

Wij werken er hard aan om onze collectie sfeerplinten & deuromslijsten snel in beeld te hebben zodat we ze u hier kunnen laten zien.