top of page

OVER DE VLOER BIJ 

Nicole en Martijn

Even voorstellen
Ik ben Nicole en ik woon samen met Martijn in Zwolle. Op 9 september is ons zoontje Dax geboren. Hier hebben wij lang op gewacht. We keken er dan ook erg naar uit om papa en mama te mogen worden van zo’n wondertje en een lief en vrolijk mannetje. Ook hebben wij een hondje genaamd Messi.

Vroeger was ik gek op kleur... dat zou je nu niet meer verwachten als je ons huis ziet. Toen ik op mezelf ging wonen, bleef ik mijn huisje maar veranderen, maar steeds was ik er niet tevreden over. Ik heb meerdere kleuren geprobeerd zoals mintgroen en donkerblauw. Daarna kwam ik uit op rustige tinten zoals zwart, wit en grijs in combinatie met hout. Die combinatie bevalt mij wel.

En die lijn hebben wij ook doorgetrokken in het huis waar wij nu alweer bijna 2 jaar wonen. Wij hebben ook geen kleur op de muren maar veranderen in accessoires. Ik haalde eerst veel inspiratie van Pinterest vandaan. Maar toen ontdekte ik Instagram: woooow, er ging een interieur-walhalla voor mij open! Het ene interieur nog mooier dan het andere. Ik vind het erg leuk om verschillende stijlen te volgen, van heel basic naar stoer en industrieel. En de contacten vind ik erg leuk en gezellig! Via mijn eigen account @niwomato volg ik sommige mensen dan ook alweer 4 à 5 jaar!"

"Winactie witte vloer

Zo volg ik Rowena Donker van @rohouseproud ook al erg lang, en zag ik dat zij een hele mooie witte vloer in haar woonkamer had liggen. Toen wij hier kwamen wonen, hebben wij onze vloer boven gelijk aangepakt, omdat daar de kieren en gleuven in zaten. Het zag er echt niet uit, dus hebben we er voor gekozen om daar een witte vloer in te leggen. Dat gaf een ruimtelijk gevoel en oogde lekker licht. Omdat wij snel over moesten verhuizen (binnen een week), kozen wij ervoor om de vloer beneden nog even te laten zitten en die op een ander moment aan te pakken. Ik vond hem verschrikkelijk lelijk en had het dan ook continu over een andere vloer. Ik baalde dat wij hem met de verhuizing toch niet gelijk hadden aangepakt. In mijn zwangerschap zei ik tegen Martijn: ‘Voordat die kleine er is, wil ik echt dat er een nieuwe vloer in ligt’.

Na lang op zoek te zijn geweest naar een mooie vloer die bij ons interieur past, kwam daar de winactie! Via @rohouseproud kon je een witte laminaatvloer van Douwes Dekker vloeren via Instagram of Facebook winnen. Ik dacht: ‘Wie niet waagt, wie niet wint’. Dus deelden wij de foto van de winactie. Ondertussen stonden we diezelfde week nog bij een vloerenzaak, maar bestelden we op dat moment niet de vloer die wij daar het mooiste vonden. We maakten nog een grapje: ‘Wie weet winnen wij die mooie witte wel’. En ja hoor, een week later kregen we bericht dat we de vloer gewonnen hadden. We konden het bijna niet geloven! Al gauw kwamen we in contact met Douwes Dekker vloeren en werd de vloer bij ons afgeleverd.

Toen de vloer erin lag, zagen we ons huis meteen opknappen. Het geeft een gevoel van veel meer ruimte en rust. Hij past veel beter in ons interieur. We zeiden gelijk tegen elkaar: ‘Het lijkt wel of we een uitbouw hebben gedaan!’ Familie en vrienden die langskwamen, zeiden dit ook meteen. Ook krijg ik veel leuke reacties op Instagram. Ik heb zelfs al meerder keren de vraag gehad waar de vloer vandaan komt! De vloer is erg makkelijk te onderhouden, even de stofzuiger en dweil er overheen en hij ziet er weer super uit. Wel moeten we dit nu iedere dag doen in verband met onze hond. Maar dat hebben we er graag voor over! Douwes Dekker vloeren en Rowena, nogmaals heel erg bedankt voor de te gekke vloer!!

bottom of page