top of page

Een slijtvaste en duurzame oplossing

Met deze laminaatvloer kun je bijvoorbeeld de overloop in exact hetzelfde decor doorleggen als uw trap.

05081_elegant_smaakvol_gerookt_rustiek_eiken.jpg

Alles over dit product

69807
Laminaat
Collectie Homeline
-
2,201
1287
190
8 mm
ja
Plank / 1-strook
9
-
Zwevend
0
Uniclic
23/32, AC4
23/32, AC4
23/32, AC4
12 jaar

Artikelnummer:
Soort:
Serie:
PEFC/FSC certificatie:
Levereenheid:
Lengte (mm):
Breedte (mm):
Dikte (mm):
Kant-en-klaar:
Model:
Aantal planken per pak:
Unieke planken:
Legwijze:
Warmteweerstand (m2K/W):
Vellingkant:
Verbinding:
Gebruiksklasse huishoudelijk:
Gebruiksklasse commercieel:
Gebruiksklasse industrieel:
Garantie huishoudelijk:

Unieke eigenschappen

• Bijpassend bij de traprenovatie
• Onderhoudsarm
• Bestand tegen krassen
• Slijtvast

900x900-romantisch.jpeg

Plinten

De wanden en de vloer zijn de basis van uw interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geeft u uw interieur de final touch. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren makkelijk worden weggewerkt achter de plinten. Het ruime assortiment van Sfeerplinten biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.

the-staircase-in-the-mudroom-is-made-of-raw-steel-kickplates-and-treads-created-from-local

Bijpassende traprenovatie

Bestaande trappen zijn tegenwoordig prachtig te moderniseren met complete renovatietreden. Hiermee sluit uw trap perfect aan op de vloer en zorgt u voor een mooie basis, passend bij uw interieur. De mogelijkheden zijn legio voor zowel renovatie als nieuwbouw. 

Je trap wordt veelvuldig gebruikt en moet dus bestand zijn tegen slijtage. Mijnheer Laminaat gebruikt alleen materialen van absolute topkwaliteit. Onze deskundige medewerkers kunnen vrijwel iedere trap renoveren, of deze nu van beton, staal, hout, of natuursteen is. Onze traprenovatie treden, zijn van zeer duurzaam materiaal. Het resultaat is een onderhoudsvrije trap die je nooit meer hoeft te schuren of verven. Antislip en met de natuurlijke uitstraling van hout! Ideaal voor renovatie en nieuwbouw.

MEER INFO OVER DEZE VLOER

Omdat er veel komt kijken bij het bestellen van een laminaatvloer en wij er zeker van willen zijn dat u de juiste vloer besteld komt onze adviseur graag en geheel vrijblijvend bij u langs om al uw wensen en bijbehorende opties met u te bespreken. En kiest u uiteindelijk niet voor ons; dat is uiteraard uw eigen keus en u zit met het maken van een afspraak ook nergens aan vast. Dat is de service van Mijnheer Laminaat! Kortom schroom niet en maak geheel vrijblijvend een afspraak.

bottom of page