Een slijtvaste en duurzame oplossing

Laat de zon maar stralen door de ramen! Jouw nieuwe kalkwit eiken vloer geeft ruim baan voor zonnestralen en licht formidabel je hele woning op. De poederige, mat-witte look van het decor matcht buitengewoon met jouw naturel inrichting en geeft een gevoel van lucht en reinheid in huis. Daarbij lijkt je kamer optisch langer door de vellinggroeven aan de lange zijdes van de planken. Wat een reusachtige ruimte!

05081_elegant_smaakvol_gerookt_rustiek_eiken.jpg

Alles over dit product

05019
Laminaat
Collectie Opgewekt
2,179
1261
192
8 mm
ja
Plank / 1-strook
9
10
Zwevend
0,055
2V
Uniclic
23/32, AC4
23/32, AC4
23/32, AC4
20 jaar

Artikelnummer:
Soort:
Serie:
PEFC/FSC certificatie:
Levereenheid:
Lengte (mm):
Breedte (mm):
Dikte (mm):
Kant-en-klaar:
Model:
Aantal planken per pak:
Unieke planken:
Legwijze:
Warmteweerstand (m2K/W):
Vellingkant:
Verbinding:
Gebruiksklasse huishoudelijk:
Gebruiksklasse commercieel:
Gebruiksklasse industrieel:
Garantie huishoudelijk:

Unieke eigenschappen

• Onderhoudsarm
• Uitstekend bestand tegen krassen
• Extreem slijtvast
• Geschikt voor vloerverwarming

900x900-romantisch.jpeg

Plinten

De wanden en de vloer zijn de basis van uw interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geeft u uw interieur de final touch. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren makkelijk worden weggewerkt achter de plinten. Het ruime assortiment van Sfeerplinten biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.

the-staircase-in-the-mudroom-is-made-of-raw-steel-kickplates-and-treads-created-from-local

Bijpassende traprenovatie

Bestaande trappen zijn tegenwoordig prachtig te moderniseren met complete renovatietreden. Hiermee sluit uw trap perfect aan op de vloer en zorgt u voor een mooie basis, passend bij uw interieur. De mogelijkheden zijn legio voor zowel renovatie als nieuwbouw. 

Je trap wordt veelvuldig gebruikt en moet dus bestand zijn tegen slijtage. Mijnheer Laminaat gebruikt alleen materialen van absolute topkwaliteit. Onze deskundige medewerkers kunnen vrijwel iedere trap renoveren, of deze nu van beton, staal, hout, of natuursteen is. Onze traprenovatie treden, zijn van zeer duurzaam materiaal. Het resultaat is een onderhoudsvrije trap die je nooit meer hoeft te schuren of verven. Antislip en met de natuurlijke uitstraling van hout! Ideaal voor renovatie en nieuwbouw.

MEER INFO OVER DEZE VLOER

Omdat er veel komt kijken bij het bestellen van een laminaatvloer en wij er zeker van willen zijn dat u de juiste vloer besteld komt onze adviseur graag en geheel vrijblijvend bij u langs om al uw wensen en bijbehorende opties met u te bespreken. En kiest u uiteindelijk niet voor ons; dat is uiteraard uw eigen keus en u zit met het maken van een afspraak ook nergens aan vast. Dat is de service van Mijnheer Laminaat! Kortom schroom niet en maak geheel vrijblijvend een afspraak.