top of page
Chantal en Remco Blog1_350x275_DD_foto_laminaat_1.png

DE GEER

OVER DE VLOER BIJ

FAMILIE 

Toen Chantal en Remco 5 jaar geleden hun handtekeningen zetten onder het koopcontract van hun nieuwe woning, wisten ze al dat er heel wat werk aan de winkel was. Want hoewel het huis gezegend was met voldoende kamers en een ruime tuin, sloot de woonsmaak van de vorige bewoners minder aan bij hun wensen. 

Het was een uitdaging die ze zeker zagen zitten! "We maakten het huis zoveel mogelijk naar onze wens!"

Alle muren werden strak gestuukt, de flink verouderde badkamer werd gesloopt en verplaatst en de toiletten werden vervangen. De ouderslaapkamer werd vergroot en in de woonkamer prijkt nu een sfeervolle gashaard.

"Deze ingrepen sloegen een gat in het budget voor de verbouwing, waardoor we andere ruimtes iets minder uitgebreid moesten aanpakken. Voor de keuken kozen we er daarom voor om de bestaande gele keukenkastjes zwart te laten spuiten. Zo werd de landelijke stijl ineens een stuk stoerder! Uit de uitgebreide collectie laminaatvloeren van Douwes Dekker® kozen we de plank 'Landelijk grijs eiken', wat echt een perfect match blijkt."

Kleine ingreep met groots resultaat

De landelijke keuken heeft nu een stoere uitstraling

"De toplaag is sterk en slijtvast en de vloer is eenvoudig schoon te houden. De kleur van deze vloer is mooi vergrijsd en heeft een gezellige uitstraling. Dat vinden ook onze twee meiden, die er graag aan de keukentafel hangen met hun vrienden; ruimte zat en altijd wat lekkers in onze koelkast! Ze weten hun chillplek wel uit te kiezen".

Remco en Chantal verkassen dan naar de woonkamer, waarvan je een foto kan zien op de voorzijde van deze folder. "Ook geen straf hoor. We haalden hier de excellente look van echt parket in huis met een fraai in visgraatpatroon gelegde laminaatvloer. Deze vloer brengt leven in ons huis, met zijn kleurnuances". Dankzij de embossed-in-register structuur oogt hij alsof het echt parket is. De V-groef rondom benadrukt het klassieke patroon en de HDF-click verbinding zorgt voor een strakke aansluiting zonder kieren. En niet zichtbaar op de foto, maar eronder ligt vloerverwarming, die zorgt voor een fijn warm gevoel onder je voeten als de haard niet aan staat.

"Alles klopt nu in dit huis wat laat zien dat je met laminaat in verschillende patronen een geweldig resultaat kan neerzetten".

bottom of page