Traprenovatie.jpg

TRAPRENOVATIE

Uw bestaande trap helemaal als nieuw!

Traprenovatie

Bestaande trappen zijn tegenwoordig prachtig te moderniseren met complete renovatietreden. Hiermee sluit uw trap naadloos aan op de vloer en zorgt het voor een mooie basis, passend bij uw interieur. En de mogelijkheden zijn legio. Laat u inspireren! Onze traprenovatie is leverbaar in 18 decoren, verdeeld over twee collecties te weten Homeline Laminaat en Homline Solution. Van stoer beton tot natuurlijk hout, onze renovatietreden zijn leverbaar in elke stijl!

 
download.jpg

Homeline

De collectie

Homeline laminaat traptreden met authentieke houtdecoren, een voelbare antislip oppervlaktestructuur en een natuurlijke geoliede uitstraling. Bij deze collectie loopt de neus enigszins terug wat de trap een elegante look geeft. De toplaag van deze serie is gemaakt van CLP. Homline is beschikbaar in 12 decoren.

Bekijk de collectie

Solution

De collectie

Deze 6 decoren renovatietreden met een moderne, rechte neus hebben een voelbare antislipstructuur. De toplaag van deze serie is gemaakt van PP. Dit materiaal heeft een wat zachtere look & feel, zoals PVC maar bevat geen PVC, chloor of weekmakers.

Bekijk de collectie
images.jpg
Trapverlichting_49820383.jpg

SFEER & VEILIGHEID

met trapverlichting en trapleuningen

Stijlvol belicht!

Licht is een designelement dat zich prachtig in een dichte trap laat integreren. Het creëert een gevoel van ruimte, biedt sfeer én komt de veiligheid ten goede. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het bezoek van onze specialist of neem contact met ons op.

Trapleuningen

Past de bestaanden trapleuning niet meer in het decor van de nieuwe, gerenoveerde trap? Met een uitgebreid assortiment aan trapleuningen is er voor ieder interieur een passende en betaalbare oplossing. Met zwarte en RVS trapleuningen geef je je trap een  moderne strakke look. Liever een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een van de houten trapleuningen. Vraag naar de mogelijkheden.

AdobeStock_283141823.jpg