top of page

OVER DE VLOER BIJ 

BINTI HOME

Souraya Hassan (28) runt sinds 2009 haar eigen onderneming Studio Binti Home. Samen met haar man Mahmoud woont zij in een nieuwbouwappartement in Hoofddorp. Ze werkt fulltime aan haar eigen onderneming als interieurstylist, fotografe en professioneel blogger. OP haar blog deelt ze, met alleen eigen fotografie, har liefde voor interieur, styling en kleur. Met ons deelt zij graag haar expertise op het gebied van inrichting.

Binti home werkkamer.jpg
Binti home.jpg

"Het allerleukste vind ik om mijn volgers te inspireren hoe je van een huis een thuis maakt. Soms al met een simpele makeover of handige stylingtip. Ook deel ik de leukste adresjes om jouw favoriete items te shoppen voor een persoonlijk interieur. Mijn eigen woonstijl? Dat is toch wel een mix van Scandinavisch, bohemian en Arabische invloeden. Ik ben half Nederlands en half Egyptisch en laat mij graag inspireren door deze culturele mix."

Verhuizen naar een nieuw huis is dan ook de perfecte content voor haar blog. Naast een tweede huis in Caïro zijn Souraya en Mahmoud in juli 2017 verhuisd naar hun nieuwe appartement in Hoofddorp. De woning was helemaal casco. "Als een ware een leeg canvas dat ik helemaal kon invullen, daar word ik natuurlijk heel erg blij van!"

Binti home slaapkamer.jpg

"Bij het inrichten van mijn eigen huis of voor klanten richt ik mij altijd eerst op de basis. De vloer is hierin een heel belangrijk onderdeel. Voor de werkkamer en de slaapkamer zochten wij een strakke maar toch sfeervolle vloer die warmte uitstraalt. We kamen al gauw uit bij de Royaal eiken wit geborsteld in de serie Sympathiek. Deze vloer is modern en strak maar door de zichtbare knoesten toch ontzettend sfeervol."

"Ik hou heel erg van vergrijsde aardetinten; denk aan camel, okergeel, groen en blauw. Deze tinten zie je ook terug komen in mijn werkkamer en slaapkamer. Ze passen ook goed bij de vergrijsde look van de laminaatvloer, zo vormt alles een mooi geheel.

Meer foto's van de vloer bij Souraya zien?

Volg haar op Instagram via @bintihome en op www. binthomeblog.com

bottom of page