top of page

Welkom!

Verkoopgesprek-2a.jpg

Maar wie zijn wij nu precies?  Mijnheer Laminaat is een modern familiebedrijf in Uden en onderdeel van de besloten vennootschap By Juud bv. Wij leveren, zoals onze bedrijfsnaam al zegt, Laminaat vloeren in alle soorten en maten, inclusief het inmeten, leggen en afwerken van uw vloer.

Showroom bij u thuis

Waar onze collega’s kiezen voor dure showrooms, welke uiteindelijk betaald worden door de klant, hebben wij er voor gekozen om een showroom aan huis te realiseren. Onze verkoopadviseur komt met een auto vol stalen, een dosis ervaring en altijd een goed humeur. En dat brengt vele voordelen met zich mee voor u als klant. 

Voordelen

Onze showroom aan huis heeft een aantal voordelen ten opzichte van een fysieke en dure showroom:

  • U heeft een veel beter overzicht van alle producten welke wij u kunnen aanbieden

  • U heeft geen reistijd of reiskosten en bent in uw eigen omgeving

  • In een showroom kan een kleur anders uitkomen dan bij uw thuis, doordat u thuis ander lichtval en kleurstellingen heeft.

  • U hoeft het vloeroppervlakte niet eerst zelf te meten en te berekenen, onze vloerenexperts doen dat professioneel wanneer ze met de showroom aan huis bij u zijn.

  • Onze vloerexperts zien direct wat de uitdagingen met uw vloer zijn, zoals slechte of ongelijke vloer, obstakels, doorgang naar kruipruimte, etc. Zij kunnen hierdoor direct een passende oplossing meenemen in de offerte, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

  • U ontvangt direct een passende offerte van onze vloerexperts en deze zal u in positieve zin verrassen.

Onze showroom aan huis is geheel vrijblijvend en U ontvangt vakkundig en eerlijk advies. Kortom: bent u op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u ook gebruik maken van de vele voordelen, maak dan vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak.

 

Wij zien en horen graag van u!

bottom of page